5
dec

lotgenoten gezocht waar operatief geen ingreep kan gedaan worden voor rug

Geschreven door gert bols
mvg gert

Reacties

8/02/2015 - 21:51
leen zegt:
beste,ben reeds 4 keer geopereerd, nu revaliderend sinds 6 maanden...nog steeds pijn...kan wss niets meer aan gedaan worden, mee leren leven, zoals ze zo mooi zeggen hé, weet u wel? Moeilijk...en zéér vermoeiend! Groeten, Leen
11/03/2015 - 22:06
dammy zegt:
Sinds 12 jaar vast aan rolwagen, één operatie wegens gevorderde kanaalstenose. Blijvende zenuwpijnen krampen etc vooral in on koud vochtig klimaat
24/03/2015 - 22:22
Senne zegt:
Reeds 22 jaar chronisch pijnpatiënt door een flater tijdens een eenvoudige hernia opperatie .
Daar dit veroorzaakt is door een falende collega kan ik geen enkele behandeling meer krijgen .
Ik ben in de afgelopen jaren belogen, bedrogen, bedreigd, belaggelijk gemaakt en als geestelijk gestoord bestempeld en dit enkel om het enige dat voor de artsen belangrijk is , zwijgplicht en collegialiteit. En daar moet ik mee overleven want mijn leven is mij ontnomen. Denk nu niet dat dit een uitzondering is nee dit is dagelijkse kost . Medisch falen veroorzaakt 20.000 vermijdbare slachtoffers per jaar waarvan er 6.000 het leven laten.
Dit is algemeen gekend maar onze politieke leiders , verzekeringen en mutualiteiten vinden dit goed zo ik echter niet maar ik sta alleen in mijn strijd .
26/03/2015 - 10:30
leen zegt:
Ongeveer zelfde verhaal,jammer genoeg!In 2007 voor 1e kr geopereerd aan hernia,nu reeds 4e operatie achter de rug.Dit door een dokter die de 1e kr een fout maakte en zei dat alles goed was,zit nu met zenuwpijnen en misschien volgt nog een 5e operatie,weet ik volgende week...Ook in proces getrokken, maar hebben mij reeds verwittigd dat dit een héél lange,stresvolle periode zal worden!En dan moet je nog afwachten of je dit wint...Blijven hopen houd mij sterk!
26/03/2015 - 15:41
Senne zegt:
Leen, indien u een proces aangespannen hebt moet u er rekening mee houden dat dit onder de collegas zo geweten is en dan begint het.
De collegiale bescherming , u zult waarschijnlijk geen behandeling meer krijgen met de uitleg wij kunnen voor u niets meer doen.
Om uw rechtzaak te winnen moet u een verklaring hebben van een medisch expert dat zijn collega een fout heeft begaan, dit zal niet gebeuren .

Login of registreer u om te reageren op dit artikel.